REANIMATIECURSUS LEIDEN

U kunt binnen Corpus Mentis in Leiden individueel of als bedrijf de reanimatiecursus met AED volgen. In deze cursus zal aandacht besteed worden aan de praktische vaardigheden als hartmassage, beademing, het gebruik van de AED, de theoretische achtergrond van hart/longfunctie en de medisch acute hulpverlening.
Na de cursus kunt u het Certificaat European Resuscitation Council volgens de Nederlandse Reanimatie Raad ontvangen.

Aanmelding
cursus@corpusmentis.nl
071-8891435

Cursusaanbod
Cursus reanimeren van volwassenen en kinderen

Vergoedingen Reanimatiecursus
Download Folder Reanimatiecursus


Reanimatiecursus AED Leiden
Vaardigheid en scenariotraining
De reanimatiecursus bestaat uit trainingen die gebaseerd zijn op de theorie en scenariotraining van acuut levensreddende handelingen. Korte presentaties en theorie worden afgewisseld met demonstraties, filmmateriaal en vaardigheidstrainingen.  

Professionele instructeurs
Corpus Mentis maakt uitsluitend gebruikt van NRR-erkende instructeurs. Alle Corpus Mentis -instructeurs zijn werkzaam in de acute hulpverlening en moeten daardoor regelmatig patiënten reanimeren. Mede hierdoor kan de theorie goed worden onderbouwd met voorbeelden en ervaringen uit de medisch acute hulpverlening.  

Richtlijnen
Het Corpus Mentis opleidingsprogramma voldoet aan de criteria en richtlijnen gesteld door de Nederlandse Reanimatie Raad.
Corpus Mentis beschikt over een modern uitgeruste opleidingslocatie in Leiden. Hier zijn cursisten verzekerd van een veilig leerklimaat, nieuwe en schone oefenmaterialen en up-to-date audiovisuele hulpmiddelen.
Naar boven
REANIMATIECURSUS LEIDEN
Corpus Mentis
Centrum voor Fysiotherapie & Wetenschap
Herenstraat 39
2313 AE Leiden
071 - 889 14 35
Fysiotherapie Leiden
Email praktijk: info@corpusmentis.nl
Email cursussen: cursus@corpusmentis.nl